Studio

Workshop

Välkommen till vår studio!

I Lofsangruppens studio på Södermalm i Stockholm välkomnar vi dig som vill ha personlig träning eller delta i workshops och kurser i en ombonad, exklusiv miljö. Våra licensierade personliga tränare finns på plats i studion på Rosenlundsgatan 32. Vår kompetens spänner över allt från löpcoachning och tung styrketräning till säker, effektiv träning för dig som är eller har varit gravid, eller träning för dig som vill ha en nystart - oavsett om du är gammal elitidrottare eller aldrig satt din fot i ett gym. 

Studion är öppen för dig som bokat tid hos en av våra personliga tränare eller har anmält dig till en kurs eller workshop. Kontakta någon av oss för att boka personlig träning eller ett första möte där vi tar fram ett träningsupplägg som passar just dig! Ett träningspass med PT hos oss kostar 850:- eller 10 pass för 8000:- inkl moms.

Du når oss som jobbar i studion via mail:

lena@lofsan.se

jenny@lofsan.se

sara.wiss@lofsan.se

maja@lofsan.se

lovisa@lofsan.se (Fullbokad för PT)

FREDAGSFYS

Varje fredag kör vi på Lofsangruppens studio fredagsfys mellan 16.00-17.00. Vi varierar coach varje vecka och kör ett svettigt cirkelbaserat pass för max 12 personer där vi blandar styrka och puls på stationer. Vi individanpassar alla övningar vid behov, så meddela om du har något särskilt vi behöver tänka på. Ett träningspass på fredagsfysen kostar 200 kronor och du betalar med swish på plats. Lån av handduk och hygienprodukter och ingår. För att boka: mejla fredagsfys@lofsan.se

PT SMALL GROUP VINTERN OCH VÅREN 2019

I en PT Small Group får du de bästa av båda världar - träna med en PT och träna tillsammans med andra, i en liten grupp. I våra Small Groups är ni max 8 personer. Du kan läsa om inriktningen på de olika grupperna vi kör under våren 2019 här nedan.  

Plats: Lofsangruppens studio på Södermalm i Stockholm

PT SMALL GROUP: TRÄNING EFTER GRAVIDITET

I den här gruppen fokuserar vi på säker och effektiv träning efter graviditeten på individnivå. Vi ses en gång i veckan i 6 veckor med en tydlig progression där stort fokus ligger på att aktivering av magmuskulatur och bäckenbotten, men också på att bygga upp en stark kropp som orkar med vardagen som nybliven mamma. Varje tillfälle är 60 minuter långt. Din bebis upp till krypåldern är välkommen att följa med på träningspassen. Du kan välja mellan att träna med en grupp på tisdagar eller på torsdagar. Tränare för grupperna är Jenny Strandljung och Lena Ovegård samt Sara Wiss och Maja Tan.

Tisdagar kl. 10.00

Start 1: 15/1 - 19/2

Start 2: 5/3 - 9/4

Pris: 2400 kr för 6 träningspass

Coacher: Jenny och Lena

Anmälan: jenny@lofsan.se

Torsdagar kl. 10.00

Start 1: 17/1 - 21/2

Start 2: 7/3 - 11/4

Pris: 2400 kr för 6 träningspass

Coacher: Maja och Sara

Anmälan: maja@lofsan.se

PT SMALL GROUP: FRIA VIKTER

Den här gruppen vänder sig till dig som vill bli stark och känna dig bekväm bland de fria vikterna på gymmet. Med oss får du utveckla din teknik, få inspiration till din egen träning och hur du på ett enkelt sätt kan bygga ihop egna träningspass. Vi vill inspirera dig till att träning med fria vikter är en arena där du får ta plats och framförallt ha kul!

Vi kommer träffas vid 6 tillfällen där vi går igenom våra grundrörelser, teknik och tränar tillsammans. Vi drar, pressar och bär tungt med olika redskap som skivstång, hantlar, kettlebells, ringar och kroppsvikt. Ni får ta del av våra favoritövningar när de kommer till att bli stark och att träna igenom kroppen! Du behöver inte vara van att lyfta tungt eller träna på gym, alla träningspass individanpassas.

Torsdagar kl. 18.00

Start 1: 17/1 - 21/3

Start 2: 7/3 - 11/4

Pris: 2400 kr för 6 träningspass

Coacher: Lena och Maja

Anmälan: lena@lofsan.se

PT SMALLGROUP: GYMNASTIKSTYRKA - FOKUS ÖVERKROPP

För dig som på ett roligt och utmanande sätt vill bli starkare i överkroppen genom att träna med kroppen som redskap. Vi blandar live-träffar med ett program att köra på egen hand (2-3 ggr / veckan). Tanken är att du bara ska behöva något att hänga i, samt en vägg för att kunna köra passen.

I denna grupp förutsätter vi att du vågar sparka upp i handstående mot en vägg samt att du orkar hänga i ett räck upp mot 30 sekunder (raka armar, inte i chins position).

Det här ingår:

  • 7 veckors träningsprogram

  • 4 live-träffar i studion

  • inbjudan till en sluten facebookgrupp där vi kommer att uppdatera program/övningar samt att alla kan peppa varandra och dela filmer från egna pass.

Måndagar varannan vecka  kl. 18.00

Start 1:   21/1 - 4/3 (Träffar i studion 21/1, 4/2, 18/2 och 4/3 )

Pris: 2800 kr

Coacher: Jenny och Sara

Anmälan: jenny@lofsan.se

VILLKOR PT SMALL GROUP

Anmälan görs till angiven mail-adress för respektive grupp. När du fått en bekräftelse på din anmälan är den också bindande, och du får en faktura skickad till dig.

Då vi har förbestämda träningstillfällen och vill hålla våra grupper exklusiva för just dig och de andra deltagarna är det inte möjligt för oss att kompensera för missade tillfällen p.g.a. sjukdom, resa eller andra skäl i form av ekonomisk återbetalning eller erbjuda andra träningstillfällen.

Har du frågor kontakta ansvarig coach för gruppen du är intresserad av!

 

Våra Coacher

Sara Wiss
Jag älskar att se personer växa och se dom börja tro på sig själva!
Jenny Strandljung
Träning är för alla. Det gäller bara att se till dina förutsättningar och vad som motiverar just dig
Maja Eliasson - Coahc hos Lofsangruppen
Maja Tan
Träning ska vara smart, utmanande och rolig
Lovisa Sandström - huvudcoach Lofsangruppen
Lovisa Sandström
Lofsangruppens grundare och huvudcoach.
Lena Ovegård
Träning ska vara någonting som hjälper dig och ger energi till resten av livet!