Studio

Till Lofsangruppens studio på Södermalm i Stockholm välkomnar vi dig som vill ha personlig träning eller delta i workshops och kurser i en ombonad, exklusiv miljö. Våra licensierade personliga tränare finns på plats i studion på Rosenlundsgatan 32. Vår kompetens spänner över allt från löpcoachning och tung styrketräning till säker, effektiv träning för dig som är eller har varit gravid, eller träning för dig som vill ha en nystart - oavsett om du är gammal elitidrottare eller aldrig satt din fot i ett gym. 

PT SMALL GROUP VINTER OCH VÅR 2019

I en PT Small Group får du de bästa av båda världar - träna med en PT och träna tillsammans med andra, i en liten grupp. I våra Small Groups är ni max 8 personer. Du kan läsa om inriktningen på de olika grupperna vi kör under våren 2019 här nedan.  

PT SMALL GROUP: TRÄNING EFTER GRAVIDITET

I den här gruppen fokuserar vi på säker och effektiv träning efter graviditeten på individnivå. Vi ses en gång i veckan i 6 veckor med en tydlig progression där stort fokus ligger på att aktivering av magmuskulatur och bäckenbotten, men också på att bygga upp en stark kropp som orkar med vardagen som nybliven mamma. Varje tillfälle är 60 minuter långt. Din bebis upp till krypåldern är välkommen att följa med på träningspassen. Du kan välja mellan att träna med en grupp på tisdagar eller på torsdagar. Tränare för grupperna är Jenny Strandljung och Lena Ovegård samt Sara Wiss och Maja Tan.

Tisdagar kl. 10.00

Start: 2/4 - 7/5

Pris: 2400 kr för 6 träningspass

Coacher: Jenny och Lena

Anmälan: jenny@lofsan.se

Torsdagar kl. 10.00

Start 1: 4/4 - 9/5

Pris: 2400 kr för 6 träningspass

Coacher: Maja och Sara

Anmälan: maja@lofsan.se

PT SMALL GROUP: FRIA VIKTER

Den här gruppen vänder sig till dig som vill bli stark och känna dig bekväm bland de fria vikterna på gymmet. Med oss får du utveckla din teknik, få inspiration till din egen träning och hur du på ett enkelt sätt kan bygga ihop egna träningspass. Vi vill inspirera dig till att träning med fria vikter är en arena där du får ta plats och framförallt ha kul!

Vi kommer träffas vid 6 tillfällen där vi går igenom våra grundrörelser, teknik och tränar tillsammans. Vi drar, pressar och bär tungt med olika redskap som skivstång, hantlar, kettlebells, ringar och kroppsvikt. Ni får ta del av våra favoritövningar när de kommer till att bli stark och att träna igenom kroppen! Du behöver inte vara van att lyfta tungt eller träna på gym, alla träningspass individanpassas.

Torsdagar kl. 18.00

Start: 7/3 - 11/4

Pris: 2400 kr för 6 träningspass

Coacher: Lena och Maja

Anmälan: lena@lofsan.se

VILLKOR PT SMALL GROUP

Anmälan görs till angiven mail-adress för respektive grupp. När du fått en bekräftelse på din anmälan är den också bindande, och du får en faktura skickad till dig.

Då vi har förbestämda träningstillfällen och vill hålla våra grupper exklusiva för just dig och de andra deltagarna är det inte möjligt för oss att kompensera för missade tillfällen p.g.a. sjukdom, resa eller andra skäl i form av ekonomisk återbetalning eller erbjuda andra träningstillfällen.

Har du frågor kontakta ansvarig coach för gruppen du är intresserad av!

 

Studion är öppen för dig som bokat tid hos en av våra personliga tränare eller har anmält dig till en kurs eller workshop. Kontakta någon av oss för att boka personlig träning eller ett första möte där vi tar fram ett träningsupplägg som passar just dig! 

Ett träningspass med egen PT hos oss kostar 850:- eller 10 träningspass för 8000:- inkl moms. 

Du når oss som jobbar i studion via mail:

nathalie.schioler@lofsan.se

frida.dahl@lofsan.se

lena@lofsan.se

jenny@lofsan.se

sara.wiss@lofsan.se

maja@lofsan.se

lovisa@lofsan.se (Fullbokad för PT)

FREDAGSFYS

Varje fredag kör vi på Lofsangruppens studio fredagsfys mellan 16.00-17.00. Vi varierar coach varje vecka och kör ett svettigt cirkelbaserat pass för max 12 personer där vi blandar styrka och puls på stationer. Vi individanpassar alla övningar vid behov, så meddela om du har något särskilt vi behöver tänka på. Ett träningspass på fredagsfysen kostar 200 kronor och du betalar med swish på plats. Lån av handduk och hygienprodukter och ingår. För att boka: mejla fredagsfys@lofsan.se

WORKSHOPS VINTER & VÅR 2019

En workshop är en möjlighet att fördjupa sig i ett visst tema och fokus under 2 timmar tillsammans med 1-2 coacher i en mindre grupp om 4-12 personer. Det är ofta högre kunskapsfaktor än svettfaktor på en workshop. Vi fokuserar alltså mer på utbildning, teknik och färdighet än att träna massor.

Frågor och anmälan sker till ansvarig coach för respektive workshop.

Din anmälan är alltid bindande.  
Pris: 700 kr per workshop

Löpteknik

30 Mars kl. 9.00-11.00

Det här workshopen riktar sig till dig som vill lära dig mer om löpsteg och löpteknik! Genom att träna löpteknik minskar vi risken för skador, lär oss att springa lättare, skonsammare och snabbare. Ett bra löpsteg påverkar både känslan i löpningen och prestationen, därför passar den här workshopen bra både för nybörjare och för den som vill ta sin löpning till ny nivå.

Vi kommer att gå igenom kroppens hållning, fötternas position i löpsteget samt testa praktiska övningar av löpskolning. Löpskolning görs för att stärka fötter, vrister, vader, knän, höfter och bål vilket är viktigt för ett starkt och snabbt löpsteg.

Coacher: Sara Wiss och Lena Ovegård

Anmälan: lena@lofsan.se

Löpstyrka

30 Mars kl. 11.30-13.30

Denna workshop riktar sig till dig som vill få hjälp med hur du kan komplettera din löpträning med styrketräning för att bli snabbare, starkare och stabilare. Du får med dig övningar och förslag på upplägg samt en förståelse för vad du kan jobba på i din styrketräning för att bli en bättre löpare. Det passar både dig som precis kommit igång med din löpträning och för dig som är van löpare.

Coacher: Sara Wiss och Lena Ovegård

Anmälan: lena@lofsan.se

Rumpa

13 April kl. 9.00-11.00

Vill du ha en stark rumpa? Vi går igenom teknik och utförande i en variation av effektiva övningar som aktiverar och stärker sätesmuskulaturen. Den här workshopen vänder sig till dig som vill lära dig mer om sätets funktion och hur du bäst tränar den. Träningsvärk utlovas! Passar alla nivåer, nybörjare som träningsvan.

Coacher: Nathalie Schiöler & Frida Dahl

Anmälan: nathalie.schioler@lofsan.se

Bål

13 April kl. 11.30-13.30

Bli stark inifrån och ut! Vill du få en stark hållning som både är snygg och håller för din vardag? Här lär du dig mer om bålens funktion och vilka övningar som stärker såväl de inre som den yttre muskulaturen. Passar både dig som nybörjare och träningsvan.

Coacher: Nathalie Schiöler & Frida Dahl

Anmälan: nathalie.schioler@lofsan.se

Våra Coacher

Sara Wiss
Jag älskar att se personer växa och se dom börja tro på sig själva!
Jenny Strandljung
Träning är för alla. Det gäller bara att se till dina förutsättningar och vad som motiverar just dig
Maja Eliasson - Coahc hos Lofsangruppen
Maja Tan
Träning ska vara smart, utmanande och rolig
Lovisa Sandström - huvudcoach Lofsangruppen
Lovisa Sandström
Lofsangruppens grundare och huvudcoach.
Lena Ovegård
Träning ska vara någonting som hjälper dig och ger energi till resten av livet!