Studio

Workshop

Välkommen till vår studio!

I Lofsangruppens studio på Södermalm i Stockholm välkomnar vi dig som vill ha personlig träning eller delta workshops och kurser i en ombonad, exklusiv miljö. Våra licensierade personliga tränare finns på plats i studion på Rosenlundsgatan 32. Vår kompetens spänner över allt från löpcoachning och tung styrketräning till säker, effektiv träning för dig som är eller har varit gravid, eller träning för dig som vill ha en nystart - oavsett om du är gammal elitidrottare eller aldrig satt din fot i ett gym. 

Studion är öppen för dig som bokat tid hos en av våra personliga tränare eller har anmält dig till en kurs eller workshop. Kontakta någon av oss för att boka personlig träning eller ett första möte där vi tar fram ett träningsupplägg som passar just dig! Ett träningspass med PT hos oss kostar 850:- eller 10 pass för 8000:- inkl moms.

Du når oss som jobbar i studion via mail:

lena@lofsan.se

jenny@lofsan.se

sara.wiss@lofsan.se

maja@lofsan.se

lovisa@lofsan.se (Fullbokad för PT)

FREDAGSFYS

Varje fredag kör vi på Lofsangruppens studio fredagsfys mellan 16.00-17.00. Vi varierar coach varje vecka och kör ett svettigt cirkelbaserat pass för max 12 personer där vi blandar styrka och puls på stationer. Vi individanpassar alla övningar vid behov, så meddela om du har något särskilt vi behöver tänka på. Ett träningspass på fredagsfysen kostar 200 kronor och du betalar med swish på plats. Lån av handduk och hygienprodukter och ingår. För att boka: mejla fredagsfys@lofsan.se

WORKSHOPS HÖSTEN 2018

En workshop är en möjlighet att fördjupa sig i ett visst tema och fokus. 2 timmar tillsammans med 1-2 coacher i en mindre grupp om 4-12 personer. Det är ofta högre kunskapsfaktor än svettfaktor på en workshop. Vi fokuserar alltså mer på utbildning, teknik och färdighet än att träna massor. 

Frågor och anmälan sker till ansvarig coach för respektive workshop. 

Anmälan är bindande.  

Pris: 700 kr per workshop (faktureras efter anmälan)

Knäböj

Lördag 27/10 kl 11.30-13.30

Coacher: Jenny Strandljung och Maja Tan

Anmälan: maja@lofsan.se

Bänkpress 

Lördag 27/10 kl. 09.00-11.00

Coacher: Jenny Strandljung och Maja Tan

Anmälan: jenny@lofsan.se

Bålträning

Lördag 13/10 kl. 09.00-11.00

Coacher: Maja Tan och Lena Ovegård

Anmälan: lena@lofsan.se

Rumpa

Lördag 13/10 kl. 11.30-13.30

Coacher: Maja Tan och Lena Ovegård

Anmälan: lena@lofsan.se

Löpstyrka

Lördag 20/10 kl. 09.00-11.00

Coacher: Sara Wiss och Lena Ovegård

Anmälan: lena@lofsan.se

 
PT SMALL GROUP HÖSTEN OCH VINTERN 2018

I en PT Small Group får du de bästa av båda världar - träna med en PT och träna tillsammans med andra, i en liten grupp. I våra Small Group är ni max 8 personer. Du kan läsa om de olika grupperna vi kör under våren 2018 här nedan.  

Plats: Lofsangruppens studio på Södermalm

Pris: 2400 kr för 6 träningspass

PT SMALL GROUP: TRÄNING EFTER GRAVIDITET 

Träna i en PT Small group, du får det bästa av båda världar - träna med en PT och träna tillsammans med andra, i en liten grupp med max 8 deltagare. Vi kommer att fokusera på säker och effektiv träning efter graviditeten på individnivå. Vi ses en gång i veckan i 6 veckor med en tydlig progression där stort fokus ligger på att aktivering av magmuskulatur och bäckenbotten, men också på att bygga upp en stark kropp som orkar med vardagen som nybliven mamma. Varje tillfälle är 60 minuter. Din bebis upp till krypåldern är välkommen att följa med på träningspassen. 

Tisdagar kl. 10.00

Start 1: 4/9 - 9/10

Start 2: 16/10 - 20/11

Coacher: Jenny och Lena

Anmälan: jenny@lofsan.se

Torsdagar kl. 10.00

Start 1: 6/9 - 11/10

Start 2: 18/10 - 22/11

Coacher: Maja och Sara

Anmälan: maja@lofsan.se

PT SMALL GROUP: GYMNASTIK OCH KROPPSVIKT

Vill du lära dig stå på händer, göra pullups, pistolsquats m.m. och utmana din kropp med akrobatiska övningar? Det är aldrig för sent! Här tränar vi främst med vår egna kropp som redskap och lär oss nya saker. Vi kommer att bjuda på rolig träning och en förståelse för hur man skapar balans/kraft i de olika övningarna. Vi anpassar varje övning efter olika nivåer så tveka inte att anmäla dig!

Måndagar kl. 18.00

Start 1: 3/9 - 8/10

Start 2: 15/10 - 19/11

Coacher: Sara och Jenny

Anmälan: sara.wiss@lofsan.se

PT SMALL GROUP: FRIA VIKTER

Den här gruppen vänder sig till dig som vill bli stark och lära dig mer om träning med fria vikter, kliva ut på gymgolvet istället för in i gruppträningssalen, utveckla din teknik och få inspiration till din egen träning.

Vi kommer under de 6 tillfällen vi träffas gå igenom våra grundrörelser. Vi drar, pressar och bär tungt med olika redskap som skivstång, hantlar, kettlebells, ringar och kroppsvikt. Ni får ta del av våra favoritövningar när de kommer till att bli stark och träna igenom kroppen! Du behöver inte vara van att lyfta tungt eller träna på gym, alla träningspass individanpassas.

Torsdagar kl. 18.00

Start 1: 6/9 - 11/10

Start 2: 18/10 - 22/11

Coacher: Lena och Maja

Anmälan: lena@lofsan.se

VILLKOR PT SMALL GROUP

Anmälan görs till angiven mail-adress för respektive grupp. När du fått en bekräftelse på din anmälan är den också bindande, och du får en faktura skickad till dig.

Då vi har förbestämda träningstillfällen och vill hålla våra grupper exklusiva för just dig och de andra deltagarna är det inte möjligt för oss att kompensera för missade tillfällen p.g.a. sjukdom, resa eller andra skäl i form av ekonomisk återbetalning eller erbjuda andra träningstillfällen. 

Har du frågor kontakta någon ansvarig coach för gruppen du är intresserad av!

Våra Coacher

Sara Wiss
Jag älskar att se personer växa och se dom börja tro på sig själva!
Jenny Strandljung
Träning är för alla. Det gäller bara att se till dina förutsättningar och vad som motiverar just dig
Maja Eliasson - Coahc hos Lofsangruppen
Maja Tan
Träning ska vara smart, utmanande och rolig
Lovisa Sandström - huvudcoach Lofsangruppen
Lovisa Sandström
Lofsangruppens grundare och huvudcoach.
Lena Ovegård
Träning ska vara någonting som hjälper dig och ger energi till resten av livet!