Hanne Lindström

Jag hjälper dig att nå dina mål - oavsett om det handlar om hälsa eller prestation!

Jag hjälper dig lägga upp en plan och coachar dig i rätt riktning - vare sig det handlar om en smärtfri vardag, att springa snabbare eller lyfta tyngre. Jag hjälper dig hitta balans och skapa hållbara vanor som passar dig!

Med ett aktivt liv och snart 10 års erfarenhet som coach har jag de redskap som hjälper dig att nå dina mål. Jag är utbildad idrottsvetare vid Malmö högskola och personlig tränare, till det har jag flera utbildningar inom träning, kost och prestation. Jag är specialiserad inom löpträning samt träning under och efter graviditet.

Jag brinner för att hjälpa människor hitta glädjen i träningen och en hög motivation till rörelse. Jag motiveras av att mina klienter når sina mål och får resultat. Jag arbetar långsiktigt och ser kroppen som en helhet och tror också på att den behöver tränas så. Genom att träna rörelser som är direkt överförbara till din vardag och de krav som du ställer på din kropp bygger vi upp en stark fysik och kropp som håller. Att få coacha andra till utveckling, resultat och ett starkare ”jag” är det som driver mig.

Som coach möter jag dig där du befinner dig just nu, jag kommer stötta men samtidigt ställa höga krav på dig som klient. Hos mig får du hela paketet med kost, styrke- och konditionsträning

Själv gillar jag variation i träningen. Jag älskar att lyfta tungt, springa kort, långt och tänja på mina gränser. Jag tränar för att utvecklas men framförallt för att det får mig att må bra. Jag älskar att känna mig stark inifrån och ut!

Ett liv i rörelse är för mig livskvalitet och en aktiv kropp gör dig starkare både fysiskt och mentalt!