Sirpa Felhendler

I vilken sorts kropp vill du leva resten av ditt liv? Lär känna och bygg upp din kropp och din kapacitet! Att vara personlig tränare är mer än att få dig att ta i och svettas, skapa träningsvärk, pusha dig över gränser eller att lära dig häftiga övningar. Jag ger dig träningen du behöver för att inte ha smärta varje dag, för att hitta mer frihet i rörelser och övervinna begränsningar. Vi tränar där din kropp är just nu och bygger upp dig för din framtid.

Jag hjälper gärna dig som:

  • kommer från skada/smärta/begränsning/graviditet
  • vill vilja börja träna och hittar din motivation till träning
  • vill vara klimakteriestark mitt i livet och få verktyg att hantera kropp och sinne i hormonkaos
  • vill utmanas och prestera inom löpning eller annan idrott
  • vill börja springa på ett hållbart sätt eller vill utveckla din löpteknik
  • som vill vara sams med din kropp, ha en sund kroppsvikt och hitta din inre kraft

Min drivkraft är du ska prioritera dig och ditt mående. Att du ska känna dig stark och kapabel, ha självförtroende, utvecklas och utmanas på ditt bästa sätt. Om du tycker träningen är rolig är det plus, men inte nödvändigt. Däremot är det nödvändigt att du tränar! För att leva ett långt och härligt liv!

Jag är korrektiv tränare och hjälper dig som kommer från skada/smärta eller dig som vill börja träna (efter uppehåll). Ordet korrektiv kommer av att korrigera. Vid smärta är det vanligt att kroppen hittar alternativa rörelsemönster för att avlasta. Då överbelastas vissa muskler och andra muskler är för inaktiva. Vi tränar då din hjärna och ditt nervsystem att hitta rätt muskler, i rätt ordning och med rätt kraft för att skapa korrekta motoriska program så kroppen samspelar igen!

Är du kvinna 40+ som åter vill förstå dig själv, känna igen din kropp och hitta skärpa? Är du lite vilse bland hormonerna? Något skaver och är fel, kroppen fungerar annorlunda nu och du vet inte var du ska börja. Jag hjälper dig hitta bra sovrutiner, sätt att hantera stress och skapa träningsrutiner som ger resultat mitt i livet. Jag lär dig om kost och livsstil som stöttar dina hormoner så att du även kan hitta en balanserad kroppsvikt. 

Vill du börja springa och bli en sådan som springer? Hitta ett lätt och hållbart löpsteg? Jag har löpcoachat över 500 löpgrupper, har egen erfarenhet från elitlöpning (medeldistans) och kan hjälpa dig att utvecklas och prestera. Och jag brinner lite extra för att få ”obörjare” att hitta löpglädje! Det är aldrig för sent. Min 90-åriga pappa springer ännu. Det är mitt privata mål, att springa hela livet. Du blir troligen smittad av min stora kärlek för löpning!

Jag är utbildad och erfaren PT, med specialité inom nervkunskap, rörelsemönster och (p)rehabträning. Jag är löpcoach, kostrådgivare, Stark-genom-klimakteriet-coach, mental tränare och gruppträningsinstruktör. Jag har jobbat heltid med träning sedan 2008. Jag har tränat tusentals individer, men är fortfarande lika nyfiken på varje person!

Jag började tävla i löpning för 45 år sedan (fd elitlöpare inom medeldistans) och har sedan dess själv tränat allt från löpning, styrka, latindans, yoga och kampsport. Jag älskar fortfarande tunga lyft, men springer numera oftast utan klocka på skogsstigar… Med min närvaro, kunskap och trygghet, hoppas jag skapa en känsla hos dig som tar dig dit du önskar. Jag hoppas du kommer till mig med höga mål och stor nyfikenhet! 

Jag finns bredvid dig hela vägen och coachar, puttar och bromsar efter behov!

 

sirpa@lofsan.se

+46 709 600 222

IG: https://www.instagram.com/sirpa_prehabcoachen/
FB: https://www.facebook.com/sfelhendler/
Blogg om hållbar löpning och skador: https://www.prehabcoachen.se