Så fungerar det

Vi tar emot alla kvinnor som vill träna och må bra! 

Lofsangruppen finns till för dig som vill komma igång med din träning, träna mer strukturerat eller uppnå ett mål som du har satt upp. Vi kan styrketräning, konditionsträning, rörlighetsträning, rehabiliterande och prehabiliterande träning. Vi hjälper dig att utvecklas inom träning, kost och en hållbar livsstil samt nå en ökad hälsa.

Din personliga coach utses av Lovisa Sandström utifrån dina egna förutsättningar och bakgrund. I teamet har vi nästan 30 coacher inriktade på träning, kost och beteendeförändring. Vi är duktiga på träning inför, under och efter graviditet, i teamet har vi också särskilda styrkecoacher, löpcoacher, legitimerad fysioterapeut, legitimerad naprapat, läkare, kostrådgivare och legitimerade dietister. De är några av Sveriges bästa tränare inom sitt område, erfarna, kunniga och pedagogiska.


Det här får du som klient

Lofsangruppens coachingkoncept bygger på en digital plattform som är smidig, tillgänglig och enkel att använda. Appen ger dig både möjlighet att utföra din träning på rätt sätt enligt upplagd plan och löpande kommunicera med din coach.

 • Du får tillgång till personligt utformade träningspass, kostråd och loggar all din träning genom vår egna app.

 • Du kan i appen kommunicera med din coach som hjälper och stöttar dig i din dagliga träning för att du ska få maximal nytta av ditt träningsprogram. Din coach svarar på frågor inom 24 timmar måndag till fredag.

 • Direkt i appen laddar du upp material till din coach såsom filmer och bilder.

 • Som klient i Lofsangruppen får du även tillgång till ett exklusivt Facebookforum där samtliga Lofsangruppens coacher och klienter samlas.
 

Så här kommer du igång

 1. Välj paket
  Du börjar med att välja inriktning genom att välja bland Lofsangruppens olika paket och väljer startdatum för när du vill starta din coaching. Du kan välja mellan att starta ett abonnemang som löper vidare med 30 dagars uppsägningstid, i minst 3 månader eller ett träningspaket som gäller för 12 veckor med ett förbestämt slutdatum. 


   
 2. Ladda ner appen
  Efter registrering laddar du ner vår app och kan logga in. Appen laddar du ner här: 
  Lofsangruppen i AppStore
  Lofsangruppen i Google Play
   
 3. Fyll i vår behovsanalys
  När du är inloggad i appen ber vi dig att fylla i en behovsanalys, som sedan skapar det underlag som hjälper Lovisa Sandström att på bästa sätt matcha dig med den coach som ska skapa ett tränings- och kostupplägg som passar dig och dina mål. Därefter kontaktar vi dig med mer information samt en guide till hur appen och vår coachning fungerar.


   
 4. Kör igång! 
  När ditt startdatum är inne så är du redo att köra igång och din personliga coach kontaktar dig och tar dig vidare genom din träningsresa!