Marie Åkerlind

Det är HUR du tränar som kommer ge resultat, inte hur ofta eller hur länge!

Ordet träning kan för många förknippas med känslor som olust, prestigefullt och kravfyllt. Med min hjälp kan vi tillsammans ändra dom känslorna till glädje, stolthet och kravlöst. Träning handlar  om mental och fysiskt välbefinnande.

Var du än befinner dig i din "träningsresa finns det alltid mer att lära sig och vidareutveckla.
Oavsett om du har en målsättning med din träning eller behöver få en push att börja göra en förändring i din livsstil finns jag som ditt fulla stöd. Vet du inte vad eller hur du ska träna? Har du tappat motivationen eller känner du att du inte orkar ta ut dig ordentligt under dina träningspass? det är där jag kommer in i bilden. Genom min coaching och peppning tar du din träning till högre höjder.

Träning ska vara roligt, utmanande och jobbigt, på ett bra sätt. Du får dig ökad kroppskännedom, bättre välbefinnande  och ökat självförtroende. 

Jag är utbildad personlig tränare, hälsopedagog, massör och hälsocoach. Jag har jobbat som gruppträningsinstruktör i över 15 år och hoppas hålla på lika många år till.
Träning av olika slag har alltid varit en viktig del i mitt liv, allt från utförsåkning, Crossfit, löpning, Cheerleading mm. Jag tycker om utmaningar som OCR-lopp, långdistanslöpning, jag har genomfört två Svenska Klassiker och har alltid nya utmaningar framför mig.

Min passion är att hjälpa människor att utvecklas genom sin egen förmåga, din framgång är min belöning!

 

marie@lofsan.se

‭+46 76-160 93 90‬

IG: https://www.instagram.com/ptmarieakerlind