Lovisa Sandström

Lofsangruppens grundare och huvudcoach

Tillsammans med coacherna i Lofsangruppen hjälper jag dig att nå ditt mål, oavsett om det handlar om hälsa eller prestation.

Jag har med 15 års erfarenhet som coach skapat effektiva och framgångsrika träningsupplägg, tagit fram metoder som ger mental styrka och hjälpt hundratals kvinnor att bygga starka, uthålliga kroppar med sunda värderingar. Jag är utbildad idrottslärare från GIH, personlig tränare, kostrådgivare och utbildad inom idrottspsykologi. Jag arbetar som träningsexpert hos TV4, olika tidningar och skriver träningsböcker såsom Stora löparboken för kvinnor och Lofsans mammaträning.

Jag brinner för att hjälpa människor skapa en känsla av en meningsfull vardag med hög motivation till motion. Jag arbetar långsiktigt med att ge människor balans mellan träning, familj, arbete och vänner där din relation till mat är ett verktyg, inte en kamp. Jag coachar inga egna klienter i Lofsangruppen.

Min egen träning består idag av mycket styrketräning och jag har en stor kärlek till löpträning. Min egen idrottsbakgrund är från kanotsporten där jag tränat och tävlat på landslagsnivå. Numera tävlar jag då och då i multisport och jag springer flera lopp varje år, för att jag tycker att det är roligt.

Tillsammans är vi starka!