Helene

Att träna med Lofsangruppen är en av de bästa investeringarna jag gjort i mig själv och den bästa presenten jag kunde ge mig själv som nybliven tvåbarnsmamma.

Jag har kört med Clara från start och var så nöjd efter det första “Träning efter graviditet-paketet” att jag valde att fortsätta och nu har det gått ett helt år sen vi började tillsammans. Det här året har gett mig så mycket mer än att bara bygga upp kroppen på ett klokt och smart sätt efter två graviditeter.

Jag har blivit snällare mot mig själv genom att lyssna mer på kroppen och jag har lärt mig att hitta en bättre balans i småbarnsbubblan när det gäller träning, vila och sömn. Jag känner mig verkligen grundstark både på in- och utsida. Clara har hela tiden bjudit på roliga pass och kul upplägg som anpassats efter min vardag med två småbarn. Dessutom har hon haft en grym förmåga att läsa av mig och påmint mig om att tänka till på vad som är viktigt precis innan jag själv fattat att jag behövt det.

De lopp jag kört under den här tiden känns oviktiga. De hade jag klarat ändå på egen hand. Det är allt det andra inom mig som känns som den största vinsten; det jag inte visste att jag behövde utan som har växt fram under tiden, det som har gjort att jag inte deppade ihop totalt över en krånglande häl och att jag fattade ett klokt beslut att stå över fjällmarathon för det inte är värt det om kroppen inte är hel. Det hade aldrig hänt för några år sen.

Jag är så glad för alla kloka tankar ni planterat i mitt huvud. Tack!