Maja Tan

Träning ska vara smart, utmanande och rolig. Med avstamp i ditt utgångsläge och med dina förutsättningar kommer jag att följa dig hela vägen i mål. Jag är övertygad om att alla som vill också kan, med rätt verktyg, support och smarta mål. Som coach är min målsättning att hjälpa dig till ett balanserat liv där träningen är ett naturligt inslag i din vardag, att du känner dig stark och trygg i dig själv. Att börja en förändringsresa mot ett hälsosammare liv eller ett specifikt mål är värdefullt och utmanande. Börjar du jobba med din kropp kommer ofta den mentala biten med på köpet. Att du är här betyder att du redan är ett steg på vägen dit. 

Min utbildningsbakgrund är lic. personlig tränare och Strength coach level 1 via Exceed Performance, I grunden är jag även beteendevetare och har mångårig erfarenhet av arbetslivsinriktat hälsoarbete. 

Själv mår jag bra när jag känner mig stark och aktiv. Även om jag ofta söker efter nya sätt att utmana mig själv på så kommer det alltid finnas utrymme för att lyfta vikter på gymmet. Träningen är en av de viktigaste komponenterna i mitt liv. Den ger mig glädje, energi och självförtroende som jag tar med mig i min vardag. 

Varje steg du tar är ett steg framåt. Våga tro på dig själv.

Maja Eliasson - Coahc hos Lofsangruppen