Annika Hugo

Jag hjälper dig att lyfta fram dina resurser och hitta förutsättningar för ett optimerat välmående. 

Med en bred kunskapsbas inom såväl friskvård som sjukvård har jag redskap att hjälpa dig nå dina mål även med en värkande kropp, graviditetsrelaterade besvär eller skadeproblematik som kanske hindrar dig att träna som du är van vid eller som du vill. Som fysioterapeut arbetar jag med såväl fysisk som psykisk ohälsa och utmattningsproblematik med specialisering inom smärtrehabilitering. Inom friskvården har jag utbildning som personlig tränare och många års erfarenhet inom olika former av gruppträning inom såväl styrke- som konditionsträning, yoga och pilates. Under årens lopp har jag även gått högskoleutbildningar inom idrottspsykologi och ergonomi samt utbildat mig kontinuerligt inom träning och hälsa.

Själv tränar jag varierat med inspiration från såväl dans, styrke- löpar- och yogavärlden. Jag tycker pulshöjande intervaller i skogen kan vara lika roligt som ett tufft styrkeupplägg eller lugn rörlighetsklass på gymmet. Numer deltar jag i olika lopp på glad motionsnivå och älskar min träning som redskap för att fortsatt må bra och hänga med i barnens tempo.

Jag ser fram emot att coacha dig till ditt mest välfungerande du. Med en balanserad träningsfilosofi skapar vi ett hållbart resultat med mycket rörelseglädje på vägen.