Ulrika Thoors

Nyckeln till att slippa rehab är prehab!

Med över tio års erfarenhet inom fysioterapi med fokus på belastningsrelaterade problem inom motionsidrott såväl som skador till följd av inaktivitet har jag både kunskap och redskap för att komma till rätt med och även hindra uppkomst av nya skador. 

Jag arbetar dagligen med att utföra rörelseanalyser, diagnosticera, rehabilitera och coacha mina klienter mot en smärtfri och fungerande kropp. Jag brinner för att hjälpa människor finna motivation och glädje i träningen och att få möjligheter till fysisk aktivitet och träning trots smärta eller andra begränsningar. Genom att vi lägger gemensamt fokus på prehab hittar vi eventuella svagheter i kroppen som då kan tränas upp och i många fall eliminera smärta och eventuell ny skadeproblematik. 

Träning har länge varit en central del i mitt liv. Jag älskar att utmanas, svettas och ta i. Jag gillar det mesta inom träning och mitt hjärta klappar lite extra för gruppträning. I gruppträningsinstruktörsrollen får jag möjligheten att coacha och sporra andra till att prestera det där lilla extra, vilket ger mig en kick. Utöver gruppträning försöker jag själv finna möjligheter till motion och träning i familjepusslets vardag. Allt från att cykla eller springa till jobbet till att köra funktionell styrka med enkla hjälpmedel på altanen. 

Jag är den fasta och trygga hand som du behöver för att bli smärtfri!