Workshops och grupper

PT SMALL GROUPS

I en PT Small Group får du de bästa av båda världar - träna med en PT och träna tillsammans med andra, i en liten grupp. I våra Small Groups är ni max 8 personer. Plats: Lofsangruppens studio på Södermalm i Stockholm. Vi erbjuder tre olika PT Small groups under hösten: träning efter graviditet och två nivåer inriktade mot styrketräning med fria vikter.

TRÄNING EFTER GRAVIDITET! 

I den här gruppen fokuserar vi på säker och effektiv träning efter graviditeten. Vi ses en gång i veckan i 6 veckor med en tydlig progression där stort fokus ligger på att aktivering av magmuskulatur och bäckenbotten, men också på att bygga upp en stark kropp som orkar med vardagen som nybliven mamma. 

Vårt mål är att du ska få med dig kunskap och verktyg för att på ett tryggt och effektivt sätt kunna fortsätta med din träning på egen hand! Alla tränare för grupperna har stor erfarenhet och hög kunskapsnivå gällande träning efter graviditet. Vi har ett begränsat antal platser där vi är max 8 deltagare med 2 coacher i en grupp just för att vi ska kunna hålla en hög kvalitet och ha möjlighet att anpassa och utmana varje enskild deltagare. 

Varje tillfälle är 60 minuter långt, och din bebis upp till krypåldern är välkommen att följa med på träningspassen. Tränare för grupperna är Jenny Strandljung, Lena Ovegård och Sara Wiss.

Pris: 2400 kr för 6 träningspass

Nivå 1 - tisdagar kl. 10.00

Period 1: 14/1 - 18/2.

Period 2: 3/3 - 7/4.

Nivå 2 - tisdagar kl. 11.00

Period: 3/3 - 7/4. 

Anmälan: jenny@lofsan.se

Nivå 2 vänder sig till dig som tidigare gått en PT Small Group - träning efter graviditet hos oss alt tränat 3 eller fler PT-timmar med inriktning Träning efter graviditet hos oss i Lofsangruppens studio.

KOM IGÅNG!

Vill du starta det nya året starkt, hitta nya vanor eller få ny träningsinspiration? Denna grupp riktar sig till dig som söker ny kunskap, variation och framförallt inspiration till din egen träning. Syftet är att förbättra styrkan, konditionen och få ökad träningsmotivation.

Vi ses vid 6 tillfällen där vi tränar igenom hela kroppen och utmanar den på nya roliga sätt. Vi tränar styrka, kondition och rörlighet och använder olika redskap så som hantlar, kettlebells och gummiband. Denna grupp riktar sig till alla, oavsett träningsbakgrund. Alla träningspass individanpassas.

Som komplement till våra träningsträffar får du även en träningsdagbok som kommer hjälpa dig vidare i din träning på egen hand.

Onsdagar kl. 19.00

Period: 15/1-19/2

Pris: 2600 kr för 6 träningspass + träningsdagbok

Coacher: Marie och Hanne

Anmälan: marie@lofsan.se

 FRIA VIKTER!

Den här gruppen vänder sig till dig som vill bli stark och känna dig bekväm bland de fria vikterna på gymmet. Du är nybörjare på styrketräning med skivstång, eller vill gå igenom tekniken från grunden. Med oss får du utveckla din teknik, få inspiration till din egen träning samt hur du på ett enkelt sätt kan bygga ihop egna träningspass med syfte att bli stark, stabil och säker i gymmet.
Vi vill inspirera dig till att träning med fria vikter är en arena där du får ta plats och framförallt ha kul!

Vi träffas vid 6 tillfällen där vi går igenom våra grundrörelser, teknik för övningar och tränar tillsammans. Vi drar, pressar och bär tungt med olika redskap som skivstång, hantlar, kettlebells, ringar och kroppsvikt. Ni får ta del av våra favoritövningar när de kommer till att bli stark och att träna igenom kroppen! Du behöver inte vara van att lyfta tungt eller träna på gym, alla träningspass individanpassas.

Torsdagar kl 18.00 

Period: 27/2 - 2/4 

Pris: 2400 kr för 6 träningspass 

Coacher: Lena och Sara

Anmälan: lena@lofsan.se

STARKARE!

Den här gruppen passar för dig som är bekväm med de större baslyften (knäböj, bänkpress, marklyft) och som är van att träna med skivstång, men vill fortsätta utveckla din teknik och ha en tydlig programmering i din träning för att bli ännu starkare.

Vi säkerställer din teknik i baslyften och hjälper dig att optimera just din position. Du får assisterande övningar och variationer på baslyften för att fortsätta utvecklas och komma över platåer i träningen, samt inspiration till hur du kommer vidare i din styrketräning.

Vi kommer träffas vid 6 tillfällen och tränar tillsammans. Som komplement till detta får du ett träningsprogram med 1-2 pass som du tränar på egen hand under kursens gång. Under vårt sista pass tillsammans får du dessutom möjlighet att göra ett maxtest i två av baslyften. 

Torsdagar kl. 18.00
 
Period: 16/1 -  20/2
 
Pris: 2600 kr för 6 träningspass och 1 träningsprogram
 
Torsdagar kl. 18.00
 
Coacher: Lena och Sara
 
Anmälan: lena@lofsan.se

VILLKOR PT SMALL GROUP

Anmälan görs till angiven mailadress för respektive grupp. När du fått en bekräftelse på din anmälan är den också bindande, och du får en faktura skickad till dig.

Då vi har förbestämda träningstillfällen och vill hålla våra grupper exklusiva för just dig och de andra deltagarna är det inte möjligt för oss att kompensera för missade tillfällen p.g.a. sjukdom, resa eller andra skäl i form av ekonomisk återbetalning eller erbjuda andra träningstillfällen. 

Har du frågor kontakta ansvarig coach för gruppen du är intresserad av!

 
FREDAGSFYS!

Varje fredag kör vi på Lofsangruppens studio Fredagsfys mellan kl 16.00-17.00. Vi varierar coach varje vecka och kör ett svettigt cirkelbaserat pass för max 12 personer där vi blandar styrka och puls på stationer. Vi individanpassar alla övningar vid behov, så meddela om du har något särskilt vi behöver tänka på. Lån av handduk och hygienprodukter och ingår.

Fredagar kl 16.00-17.00 

Pris: 200 kr per pass. Betalas med swish på plats 

Anmälan: fredagsfys@lofsan.se

 

LUNCHYOGA!

Onsdagar kl 12.15 erbjuder Lena Ovegård en stund att checka in och landa med en 45 min yogaklass. Vi tar tid för meditation, andningsövningar, lugnare rörelser/positioner och avslutande avslappning. Alla nivåer välkomna. Perfekt avbrott i mitten på arbetsveckan, som komplement till annan träning eller till livet i allmänhet. Lån av yogamatta samt handduk och hygienprodukter ingår. 

Onsdagar kl 12.15-13.00 

Start: 15/1 

Priser:

Drop in - 200 kr 

5-klippkort - 900 kr 

Klippkortet gäller endast för Lunchyogan och har giltighetstid 6 mån från köpdatum. Betalning sker med swish på plats

Anmälan: lena@lofsan.se

 
SÖNDAGSYOGA!

Varannan söndag (ojämna veckor) erbjuder Lena Ovegård en yogaklass i Lofsangruppens studio . Ett lugnt flow med utrymme för alla nivåer. Grund i Hatha-yogan, fokus på andning, funktionella positioner och rörelser som fungerar i din kropp. En stund att landa och ta hand om sig själv. Som komplement till annan träning eller till livet i allmänhet. Kaffe/te efter passet samt lån av handduk och hygienprodukter ingår.


Varannan söndag kl 10.30-11.45
 
Start 12/1

Pris: 220 kr per pass. Betalas med swish på plats

Anmälan: lena@lofsan.se

 

WORKSHOPS 2020 (Uppdateras under december)

En workshop är en möjlighet att fördjupa sig i ett visst tema och fokus under 2 timmar tillsammans med 1-2 coacher i en mindre grupp om 4-12 personer. Det är ofta högre kunskapsfaktor än svettfaktor på en workshop. Vi fokuserar alltså mer på utbildning, teknik och färdighet än att träna massor.

Frågor och anmälan sker till ansvarig coach för respektive workshop. 

Din anmälan är alltid bindande. 
Pris: 700 kr per workshop