Vårsatsning

Lofsangruppen

Spurta in i sommaren med hjälp av Lofsangruppen! Under 3 månader jobbar du tillsammans med din coach mot den inriktning vi väljer tillsammans, allt för att kunna nå dina mål. Du väljer inriktning bland några av våra utvalda paket: Löpcoachning, Styrka och prestation, Hälsa och viktnedgång, Träning under eller efter graviditet. 

Lofsangruppen jobbar alltid individualiserat vilket innebär att du och din coach gemensamt kommer överens om hur ert samarbete ska se ut. All kommunikation och dialog sker i vår egen app. Lofsangruppen står för långsiktig och hållbar träning med fokus på sunda verktyg för livsstilsförändring. Med detta paket får du vara en del av Lofsangruppen, utifrån dina egna förutsättningar och mål. Vi coachar både nybörjare och mer vana tränande individer och ser alltid till att du möter en coach med specifik inriktning för det du önskar och behöver hjälp med. 

Du registrerar dig och betalar under maj månad och kan välja att starta valfri måndag fram till 25/6. Vi kan ibland se att den coach som vi vet kommer att passa dig bäst inte har en ledig plats på ditt önskade startdatum isf har vi dialog innan start för att byta datum. 

Priset för 3 månader coachning med individuella upplägg och tränings- och livsstilscoachning direkt i vår egen app, inklusive kostrådgivning (om du vill) är 3990:- Detta erbjudande gäller både för nya och gamla klienter såklart!

Välj produkt

Vårsatsning
3 990 kr