Sara Wiss

Jag älskar att se personer växa och se dom börja tro på sig själva!

För mig är det en stor glädjekick varje gång en klient når sina mål eller slår sina tidigare rekord! Möjligheten att få hjälpa andra till deras mål eller mot en bättre hälsa och livskvalité är det som gör att jag älskar mitt val av yrke och att jag aldrig vill sluta utvecklas inom det.

Jag är utbildad idrottskonsulent och personlig tränare och jobbar både inne i gymmet och utomhus som löpcoach för Nike+ Run Club. Själv älskar jag att lyfta tungt, springa snabbt och hoppar gärna både långt och högt. Löpning, styrkelyft, tyngdlyftning, crossfit och gymnastik är det jag pysslar mest med. Jag tycker fortfarande om att utmana mig själv med att tävla och springer därför ofta något lopp varje sommar och har börjat tävla i crossfit under senaste året.

Mitt största intresse har alltid varit träning och idrott, och jag har tävlat i både redskapsgymnastik och friidrott. I båda idrotterna krävs stort fokus på stark hållning och kroppskontroll vilket även speglar mitt sätt att jobba. 

Mina två favoritord är balans och rörelseglädje. Mat och träning är något som ska ge energi, inte ta energi. Att äta bra och träna för att man tycker om och bryr sig om sin kropp blir så mycket lättare och roligare i längden. 

Man kommer inte vara nöjd och snäll mot sig själv när man uppnår sina mål om man inte kan vara nöjd och snäll mot sig själv på vägen dit.