PT Small groups och yoga

PT SMALL GROUPS 

FÖR AKTUELLA GRUPPER OCH DATUM: KONTAKTA INFO@LOFSAN.SE ELLER AKTUELL COACH!

I en PT Small Group får du de bästa av båda världar - träna med en PT och träna tillsammans med andra, i en liten grupp. I våra Small Groups är ni 3-5 deltagare med 1-2 coacher. Tillsammans hjälps vi åt att hålla god hygien, håller oss hemma vid minsta symptom och håller avstånd mellan varandra. Vi håller till i Lofsangruppens studio på Södermalm i Stockholm. 

TRÄNING EFTER GRAVIDITET! 

I den här gruppen fokuserar vi på säker och effektiv träning efter graviditeten. Vi ses en gång i veckan i 6 veckor med en tydlig progression där stort fokus är på att bygga upp en stark kropp som orkar med vardagen som nybliven mamma. 

Vårt mål är att du ska få med dig kunskap och verktyg för att på ett tryggt och effektivt sätt kunna fortsätta med din träning på egen hand! Tränarna för grupperna har stor erfarenhet och hög kunskapsnivå gällande träning efter graviditet. Vi har ett begränsat antal platser där vi är max 4 deltagare med 1 coach i en grupp just för att vi ska kunna hålla en hög kvalitet och ha möjlighet att anpassa och utmana varje enskild deltagare. 

Varje tillfälle är 60 minuter långt, och din bebis upp till krypåldern är välkommen att följa med på träningspassen. Tränare för grupperna är Jenny Strandljung och Lena Ovegård 

Pris: 2400 kr för 6 träningspass

Måndagar kl. 13.00

Coach: Lena Ovegård

Antal deltagare: max 4 personer

Anmälan: lena@lofsan.se

 

Tisdagar kl. 10.00

Coach: Jenny Strandljung

Antal deltagare: max 4 personer

Anmälan: jenny@lofsan.se


 

KOM IGÅNG! 

Vill du komma igång med din träning, eller få ny träningsinspiration? Denna grupp riktar sig till dig som är ny inom träning eller har tränat ett tag och söker variation och framförallt inspiration till din egen träning. Syftet är att förbättra styrkan, konditionen och få ökad träningsmotivation.

Vi ses vid 6 tillfällen där vi tränar igenom hela kroppen och utmanar den på nya roliga sätt. Vi tränar styrka, kondition och rörlighet och använder olika redskap så som hantlar, kettlebells och gummiband. Denna grupp riktar sig till dig som behöver en träningsboost eller tycker om att träna tillsammans med andra, oavsett träningsbakgrund. Alla träningspass individanpassas.

Som komplement till våra träningsträffar får du även skriftligt träningsupplägg som kommer hjälpa dig vidare i din träning på egen hand.

Onsdagar kl. 18.00

Pris: 2400 kr för 6 träningspass + träningsprogram

Antal deltagare: max 5 personer

Coach: Marie Åkerlind

Anmälan: marie@lofsan.se

 
SÖNDAGSYOGA!

Uppehåll i november

Varannan söndag (jämna veckor) erbjuder Lena Ovegård en yogaklass i Lofsangruppens studio . Ett lugnt flow med utrymme för alla nivåer. Grund i Hatha-yogan, fokus på andning, funktionella positioner och rörelser som fungerar i din kropp. En stund att landa och ta hand om sig själv. Som komplement till annan träning eller till livet i allmänhet. Kaffe/te efter passet samt lån av handduk och hygienprodukter ingår. Max 6 deltagare per pass. 

Pris: 220 kr per pass. Betalas med swish på plats

Anmälan: lena@lofsan.se