PT-grupper och träningsdagar

Hösten 2022 erbjuder vi följande PT-grupper och träningsdagar i Lofsangruppens studio:

 

Cirkelträning

Cirkelträning är ett effektivt träningspass för dig som vill utmana dig själv och bli starkare och uthålligare. Passet är stationsbaserat i intervallform med styrkeövningar varvat med pulshöjande övningar för hela kroppen. Vi lägger stort fokus på teknik så att övningar utförs på ett tryggt och effektivt sätt vilket gör att du kan träna på din individuella nivå. Är du är gravid eller har en skada anpassar vi övningarna så att de passar dig. Passet varierar från gång till gång och vi använder olika redskap så som skivstång, hantlar och kettlebells men även kroppsviktsövningar. I uppvärmningen fokuserar vi på rörlighet och att förbereda kroppen för övningarna vi kör i huvuddelen. Nedvarvningen består av stretch och avslappning.

Max 6 deltagare.

Coach: Catrin Tengblad catrin@lofsan.se

Dag: Tisdagar 18-19

Period: Vecka 45

Pris: 3750:-

 

Styrka med skivstång, hantlar och kettlebell 

Styrketräning för dig som är van att träna men vill ha ett tydligt program med fokus på att öka styrkan och bygga muskler. Stort fokus på skivstång och att bygga upp en personlig övningsbank. Max 6 deltagare per grupp, 2 grupper.

Coach: Lovisa Sandström lovisa@lofsan.se

Dag: Torsdagar 18-19 samt 19-20 FULLBOKAT

Period: Vecka 33-43, totalt 11 veckor/tillfällen

Pris: 4800:-

 

Fysträning och intervaller för löpare i Tanto

Styrka, spänst, koordination, kondition och rörlighet för dig som vill komma igång med löpträning eller är van att springa men vill ha mer varierad träning för att utvecklas. Vi fokuserar på lustfylld träning för en atletisk löpteknik och att bygga självförtroende i kortare intervaller med låg svårighetsgrad. Max 12 deltagare i gruppen.

Coach: Lovisa Sandström lovisa@lofsan.se

Dag: Tisdagar 18-19.30 i Tanto

Period: Vecka 33-43, totalt 11 veckor/tillfällen 3 PLATSER KVAR

Pris: 4800:-

 

 

Kom igång med styrketräning

Vill du komma igång med din träning eller få ny träningsinspiration? Denna grupp riktar sig till dig som är ny inom träning eller har tränat ett tag och söker variation och framförallt inspiration till din egen träning. Syftet är att förbättra styrkan, konditionen och få ökad träningsmotivation. Vi fokuserar på att träna kroppen på olika sätt med olika redskap. Så att man efter kursen slut känner sig mer självsäker att på egen hand träna specifika muskler och kombinera med konditionsinslag.

Vi träffas vid 6 tillfällen då vi tränar igenom hela kroppen och utmanar den på nya roliga sätt. Vi tränar styrka, kondition och rörlighet och använder olika redskap så som hantlar, kettlebells och gummiband. Denna grupp riktar sig till dig som behöver en träningsboost eller tycker om att träna tillsammans med andra, oavsett träningsbakgrund. Alla träningspass individanpassas.

Coach: Marie Åkerlind marie@lofsan.se

Period: Vecka 45-50, totalt 6 veckor/tillfällen

Dag: Måndagar 18-19

Pris: 2600:-

 

Träning efter graviditet

Kom som nybliven mamma eller gravid! Vi tränar med en tydlig progression där stort fokus ligger på att aktivering av magmuskulatur och bäckenbotten, men också på att bygga upp en stark kropp som orkar med vardagen som nybliven mamma. Bebisar får gärna vara med!

Coach: Nathalie Schiöler nathalie.schioler@lofsan.se

Period: Start november 2022

Dag: Tisdagar 10-11 

Pris: 2600:-

 

Klimakteriestark

Är du kvinna 40+ som känner dig lite vilse bland sviktande hormoner? Kroppen känns annorlunda, svullen och du har fått ovana krämpor? Är du mentalt låg, ovanligt trätt, självförtroendet sviktar och du glömmer lätt saker? Vill du åter hitta bra mående, bra sovrutiner och skärpa, få till hållbara träningsrutiner som ger resultat mitt i livet och ha en balanserad kroppsvikt?

Under sex måndagskvällar ses vi i gruppen, max 12 deltagare, har en kort teorigenomgång och tränar anpassad styrka tillsammans. Mellan våra träningspass genomför du två egna träningspass från det program du får (två hantlar, miniband och gummiband behövs) samt tar dagliga promenader. Du som vill får tillgång till näringsrika recept för åtta veckor, filmade föreläsningar om sömn, kost, stress, träning, hormoner och återhämtning samt tillgång till en facebookgrupp med de andra deltagarna.

Coach: Sirpa Felhendler sirpa@lofsan.se

Dag: Måndagar 18-19.15

Period: Vecka 36-44, totalt 9 veckor/tillfällen 

Pris: 3750:-

 

Träningsdagar i Lofsangruppens studio

Välkommen till en heldag i vår träningsstudio där vi går igenom och testar alla styrkeövningar som du behöver ha koll på för att kunna styrketräna med redskap och bli stark på egen hand!

Fokus på våra träningsdagar är styrketräning med skivstång: marklyft, knäböj och pressar men du får också lära dig övningar för att kunna hänga i räcke och göra chins/pullups, utveckla din teknik i övningar med hantlar såsom utfall, liggande och stående pressar och effektiv träning med gummiband. Max 12 deltagare.

Fokus: rörlighet, aktivering och teknik för styrketräning i gym eller hemma med redskap

Coach: Lovisa Sandström

Datum: 22/10, 19/11, 11/12

Tid: 9-16 

Pris: 1995:- inkl lunch och mellis

Anmälan: lovisa@lofsan.se