PT-grupper och träningsdagar

Våren 2024 erbjuder vi följande PT-grupper och träningsdagar i Lofsangruppens studio:

Kom igång med styrketräning

Vill du komma igång med din träning eller få ny träningsinspiration? Denna grupp riktar sig till dig som är ny inom träning eller har tränat ett tag och söker variation och framförallt inspiration till din egen träning. Syftet är att förbättra styrkan, konditionen och få ökad träningsmotivation. Vi fokuserar på att träna kroppen på olika sätt med olika redskap. Så att man efter kursen slut känner sig mer självsäker att på egen hand träna specifika muskler och kombinera med konditionsinslag.

Vi träffas vid 6 tillfällen då vi tränar igenom hela kroppen och utmanar den på nya roliga sätt. Vi tränar styrka, kondition och rörlighet och använder olika redskap så som hantlar, kettlebells och gummiband. Denna grupp riktar sig till dig som behöver en träningsboost eller tycker om att träna tillsammans med andra, oavsett träningsbakgrund. Alla träningspass individanpassas.

Coach: Marie Åkerlind marie@lofsan.se

Period: våren

Dag: Måndagar kl 18-19

Pris: 2600:- per 6 veckor

Styrka med skivstång, hantlar och kettlebell FULLBOKAD

Styrketräning för dig som är van att träna men vill ha ett tydligt program med fokus på att öka styrkan och bygga muskler. Stort fokus på skivstång och att bygga upp en personlig övningsbank. Max 6 deltagare per grupp, 2 grupper.

Coach: Lovisa Sandström lovisa@lofsan.se

Dag: Torsdagar 18-19 samt 19-20 

Period: Våren 2024

Pris: 3200:- per 8 veckor

Träningsdagar i Lofsangruppens studio

Välkommen till träningsdag i Lofsangruppens studio lördag 27/4! Vi bjuder in alla som är nyfikna på studion och oss coacher på öppet hus med träning!

Schema: 

10.00 45 min underkroppsstyrka (8platser)

11.00 45 min överkroppsstyrka (8 platser)

12.00 45 min fysträning (12 platser)

Kom och träffa oss coacher, träna och få inspiration! 

Anmälan: info@lofsan.se