PT-grupper och träningsdagar

Vintern 2021-2022 erbjuder vi följande PT-grupper och träningsdagar i Lofsangruppens studio:

 

Styrka med skivstång, hantlar och kettlebell 

Styrketräning för dig som är van att träna men vill ha ett tydligt program med fokus på att öka styrkan och bygga muskler. Stort fokus på skivstång och att bygga upp en personlig övningsbank. Max 6 deltagare per grupp.

Coach: Lovisa Sandström lovisa@lofsan.se

Dag: Måndagar och torsdagar 18 och 19

Period 1: Vecka 33-38 (FULLBOKAD)

Pris: 4800:-

Period 2: Vecka 39-45 (ej vecka 44) (FULLBOKAD)

Pris: 4800:-

Period 3:  Vecka 46-50 (FULLBOKAD)

Pris: 4000:-

 

Kom igång med styrketräning

Vill du komma igång med din träning, eller få ny träningsinspiration? Denna grupp riktar sig till dig som är ny inom träning eller har tränat ett tag och söker variation och framförallt inspiration till din egen träning. Syftet är att förbättra styrkan, konditionen och få ökad träningsmotivation. Vi fokuserar på att träna kroppen på olika sätt med olika redskap. Så att man efter kursen slut känner sig mer självsäker att på egen hand träna specifika muskler och kombinera med konditionsinslag.

Vi träffas vid 6 tillfällen då vi tränar igenom hela kroppen och utmanar den på nya roliga sätt. Vi tränar styrka, kondition och rörlighet och använder olika redskap så som hantlar, kettlebells och gummiband. Denna grupp riktar sig till dig som behöver en träningsboost eller tycker om att träna tillsammans med andra, oavsett träningsbakgrund. Alla träningspass individanpassas.

Coach: Marie Åkerlind marie@lofsan.se

Period: 15/1-19/2

Dag: Lördagar 10-11

Pris: 2500:-

 

Träning efter graviditet

Kom som nybliven mamma eller gravid! Vi tränar med en tydlig progression där stort fokus ligger på att aktivering av magmuskulatur och bäckenbotten, men också på att bygga upp en stark kropp som orkar med vardagen som nybliven mamma. Bebisar får gärna vara med!

Coach: Hanne Lindström hanne@lofsan.se

Period: 11/1-22/2

Dag: Tisdagar 10-11 

Pris: 2600:-

 

Träningsdagar i Lofsangruppens studio

Välkommen till en heldag i vår träningsstudio där vi går igenom och testar alla styrkeövningar som du behöver ha koll på för att kunna styrketräna med redskap och bli stark på egen hand!

Fokus på våra träningsdagar är styrketräning med skivstång: marklyft, knäböj och pressar men du får också lära dig övningar för att kunna hänga i räcke och göra chins/pullups, utveckla din teknik i övningar med hantlar såsom utfall, liggande och stående pressar och effektiv träning med gummiband. Max 9 deltagare.

Fokus: rörlighet, aktivering och teknik för styrketräning i gym eller hemma med redskap

Coach: Lovisa Sandström

Datum: 26/9, 16/10, 13/11 eller 11/12

Tid: 9-16 

Pris: 1995:- inkl lunch och mellis

Anmälan: lovisa@lofsan.se