PT-grupper och träningsdagar

Hösten 2023 erbjuder vi följande PT-grupper och träningsdagar i Lofsangruppens studio:

Kom igång med styrketräning

Vill du komma igång med din träning eller få ny träningsinspiration? Denna grupp riktar sig till dig som är ny inom träning eller har tränat ett tag och söker variation och framförallt inspiration till din egen träning. Syftet är att förbättra styrkan, konditionen och få ökad träningsmotivation. Vi fokuserar på att träna kroppen på olika sätt med olika redskap. Så att man efter kursen slut känner sig mer självsäker att på egen hand träna specifika muskler och kombinera med konditionsinslag.

Vi träffas vid 6 tillfällen då vi tränar igenom hela kroppen och utmanar den på nya roliga sätt. Vi tränar styrka, kondition och rörlighet och använder olika redskap så som hantlar, kettlebells och gummiband. Denna grupp riktar sig till dig som behöver en träningsboost eller tycker om att träna tillsammans med andra, oavsett träningsbakgrund. Alla träningspass individanpassas.

Coach: Marie Åkerlind marie@lofsan.se

Period: 28/8-2/10 

Dag: Måndagar kl 18-19

Pris: 2600:-

 

Bootcamp utomhus

Är du sugen på kickstarta träningen efter semestern?

Tisdag 29 augusti startar vår bootcamp! Enkel och effektiv träning för att förbättra styrka, kondition och utmana dig själv! Vi kör på morgonen 2 ggr i veckan kl 6.45-7.30 i 4 veckor. Totalt 8 pass, tisdagar och torsdagar.

Gruppen riktar sig både till dig som erfaren och nybörjare, vi anpassar övningar och upplägg för deltagarna. Vi kommer jobba med olika redskap (hantlar, kettlebells, bollar, gummiband etc) och syftet är att bli stark och uthållig! 

Coacher: Hanne & Marie

Period: 29/8-21/9

Dag: Tis och tor kl 6.45-7.30

Plats: Bergsgruvan intill Södra station

Pris: 2600:-

 

Träning efter graviditet

Kom som nybliven mamma eller gravid! Vi tränar med en tydlig progression där stort fokus ligger på att aktivering av magmuskulatur och bäckenbotten, men också på att bygga upp en stark kropp som orkar med vardagen som nybliven mamma. Bebisar får gärna vara med!

Coach: Hanne Lindström hanne@lofsan.se

Period: 29/8-3/10

Dag: Tisdagar 11-12 

Pris: 2600:-

Styrka med skivstång, hantlar och kettlebell FULLBOKAD

Styrketräning för dig som är van att träna men vill ha ett tydligt program med fokus på att öka styrkan och bygga muskler. Stort fokus på skivstång och att bygga upp en personlig övningsbank. Max 6 deltagare per grupp, 2 grupper.

Coach: Lovisa Sandström lovisa@lofsan.se

Dag: Torsdagar 18-19 samt 19-20 

Startar: Vecka 33, uppehåll vecka 44, fram till jul

Pris: 3200:- per 8 veckor

 

Träningsdagar i Lofsangruppens studio

Välkommen till en halvdag i vår träningsstudio där vi går igenom och testar alla styrkeövningar som du behöver ha koll på för att kunna styrketräna med redskap och bli stark på egen hand!

Fokus på våra träningsdagar är styrketräning med redskap. Du lär dig teknik och hur du kan variera dina övningar för bästa resultat. Max 8 deltagare. Du kan vara med på ett eller båda tillfällen, du väljer själv!

Fokus: rörlighet, aktivering och teknik för styrketräning i gym eller hemma med redskap

Coach: Lovisa Sandström

Datum:

23/9 Underkroppsfokus: knäböj, marklyft, utfall, rörlighet och aktivering

24/9 Överkroppsfokus: rygg, axlar, armar och bål (mage)

Tid: 9-13 

Pris: 995:- per halvdag inkl mellis

Anmälan: lovisa@lofsan.se