PT-grupper och träningsdagar

Vintern 2023 erbjuder vi följande PT-grupper och träningsdagar i Lofsangruppens studio:

 

Styrka med skivstång, hantlar och kettlebell 

Styrketräning för dig som är van att träna men vill ha ett tydligt program med fokus på att öka styrkan och bygga muskler. Stort fokus på skivstång och att bygga upp en personlig övningsbank. Max 6 deltagare per grupp, 2 grupper.

Coach: Lovisa Sandström lovisa@lofsan.se

Dag: Torsdagar 18-19 samt 19-20 

Period: Vecka 2-14, uppehåll vecka 9, totalt 12 veckor/tillfällen

Pris: 5200:-

 

Kom igång med styrketräning

Vill du komma igång med din träning eller få ny träningsinspiration? Denna grupp riktar sig till dig som är ny inom träning eller har tränat ett tag och söker variation och framförallt inspiration till din egen träning. Syftet är att förbättra styrkan, konditionen och få ökad träningsmotivation. Vi fokuserar på att träna kroppen på olika sätt med olika redskap. Så att man efter kursen slut känner sig mer självsäker att på egen hand träna specifika muskler och kombinera med konditionsinslag.

Vi träffas vid 6 tillfällen då vi tränar igenom hela kroppen och utmanar den på nya roliga sätt. Vi tränar styrka, kondition och rörlighet och använder olika redskap så som hantlar, kettlebells och gummiband. Denna grupp riktar sig till dig som behöver en träningsboost eller tycker om att träna tillsammans med andra, oavsett träningsbakgrund. Alla träningspass individanpassas.

Coach: Marie Åkerlind marie@lofsan.se

Period: 17/1-21/2 

Dag: Tisdagar kl 18-19

Pris: 2600:-

 

Träning efter graviditet

Kom som nybliven mamma eller gravid! Vi tränar med en tydlig progression där stort fokus ligger på att aktivering av magmuskulatur och bäckenbotten, men också på att bygga upp en stark kropp som orkar med vardagen som nybliven mamma. Bebisar får gärna vara med!

Coach: Nathalie Schiöler nathalie.schioler@lofsan.se

Period: Start februari 2023

Dag: Tisdagar 10-11 

Pris: 2600:-

 

Klimakteriestark

Är du kvinna 40+ som känner dig lite vilse bland sviktande hormoner? Kroppen känns annorlunda, svullen och du har fått ovana krämpor? Är du mentalt låg, ovanligt trätt, självförtroendet sviktar och du glömmer lätt saker? Vill du åter hitta bra mående, bra sovrutiner och skärpa, få till hållbara träningsrutiner som ger resultat mitt i livet och ha en balanserad kroppsvikt?

Under nio måndagskvällar ses vi i gruppen, max 12 deltagare, har en kort teorigenomgång och tränar anpassad styrka tillsammans. Mellan våra träningspass genomför du två egna träningspass från det program du får (två hantlar, miniband och gummiband behövs) samt tar dagliga promenader. Du som vill får tillgång till näringsrika recept för åtta veckor, filmade föreläsningar om sömn, kost, stress, träning, hormoner och återhämtning samt tillgång till en facebookgrupp med de andra deltagarna.

Coach: Sirpa Felhendler sirpa@lofsan.se

Dag: Måndagar 18-19.30

Period: 6/2-3/4, totalt 9 veckor/tillfällen 

Pris: 3900:-

 

Träningsdagar i Lofsangruppens studio

Välkommen till en heldag i vår träningsstudio där vi går igenom och testar alla styrkeövningar som du behöver ha koll på för att kunna styrketräna med redskap och bli stark på egen hand!

Fokus på våra träningsdagar är styrketräning med skivstång: marklyft, knäböj och pressar men du får också lära dig övningar för att kunna hänga i räcke och göra chins/pullups, utveckla din teknik i övningar med hantlar såsom utfall, liggande och stående pressar och effektiv träning med gummiband. Max 12 deltagare.

Fokus: rörlighet, aktivering och teknik för styrketräning i gym eller hemma med redskap

Coach: Lovisa Sandström

Datum: Lanseras vid årsskiftet

Tid: 9-16 

Pris: 1995:- inkl lunch och mellis

Anmälan: lovisa@lofsan.se