Susanne

Min coach Helena var otroligt duktig och en mycket varm och fin person. Hon hjälpte mig med min träning under graviditeten och var noga med att jag tränade på rätt nivå beroende på hur långt in i graviditeten jag var. Hennes fokus var att jag skulle stärka core, rygg och bäckenbotten vilket hjälpte mig under både förlossningen och nu efteråt när jag ska komma tillbaka efter att ha fött barn. Jag har återhämtat mig bra på dessa två månader som gått och jag har börjat få kontakt igen med både bäckenbotten och de inre magmusklerna och det är mycket tack vare Helenas övningar. Barnmorskan på förlossningen berömde mig till och med för stark bäckenbotten!

Genom att träna på rätt sätt och nivå under graviditeten har mitt fokus för att stärka kroppen ökat framför träning för att se bra ut. Om jag inte hade haft Helena som stöd hade jag nog tränat på ett helt annat sätt som inte varit lika bra för mig och inte stärkt min inre muskulatur lika bra.

Att vara klient hos Lofsangruppen tycker jag är ett lätt och smidigt sätt att få personlig coachning. Min coach finns alltid med i appen och alla träningsprogram och tips är lätta att ta med och använda i gymmet. Jag tycker det är ett mycket prisvärt alternativ till personlig träning men det krävs att du har eget engagemang och disciplin eftersom ingen PT står och driver på dig under träningspassen.