Monica

Jag älskar min coach, Betty, denna fantastiska, underbara människa, som med sin kompetens och fingertoppskänsla har fått mig att utvecklas och växa, inifrån och ut. Jag är imponerad av hennes förmåga att skapa träningspass, som ena gången ser barnsligt enkla ut i appen, men som ger en rejäl omgång för hjärtat att utföra, och nästa gång med övningar som jag tänker, det där går aldrig, men när jag försöker, så kan jag ju.

Jag gick in i det här med 100% ärlighet till min coach, 100% tillförlit till processen och 100% förtroende för Betty som yrkesmänniska och jag fick så otroligt mycket tillbaka.

Jag har hittat glädjen i träningen, i livet och i mig själv. Och jag behandlar mig själv, som jag behandlar andra människor jag älskar. Jag känner mig stark som en oxe, inifrån och ut. Jag vågar ta plats i gymmet, synas och höras, och har lärt mig att älska att lyfta fria vikter.

Jag gillar närheten i appen, jag bär med mig den hela tiden och blir påmind om mitt arbete med mig själv. Appen skapar en trygghet för mig. Jag kan när jag vill skicka iväg ett meddelande till min coach, även om coachen har 24 timmar på sig att svara så har jag förmedlat mina tankar, vilket många gånger räcker långt. Att bara aktiva medlemmar är tillåtna i facebook-gruppen och att man där har närheten till alla coacherna och kan prata fritt med varann och inspireras av varandra har jag sett som en fantastisk tillgång. Men största styrkan är att Lofsangruppen är så individanpassat. Jag känner verkligen att allt jag har haft tillgång till har varit utformat för mig, mina behov och mina mål.

Jag står stadigare på jorden, har lyft blicken och njuter av livet.