Lotta

Det bästa med Lofsangruppen är att det är personligt utformat efter mig och mina behov.

Louise var väldigt lyhörd och anpassade hela tiden träningsprogrammet efter hur mitt liv såg ut. Jag fick alltid svar på frågor och funderingar jag hade på övningar. Genom att spela in film på mig själv om det var en övning som jag kände mig osäker på så kunde Louise komma med tips på hur jag skulle tänka och göra. Jag är jättenöjd med Louise som coach.

Lofsangruppen är ett bekvämt sätt att få coachning på. Jag behöver inte själv planera min träning utan kan lita på att Louise planerar den utifrån mig och mina behov. I Louise och min plan fick jag nya pass varje vecka kom det nya pass som jag förberedde mig genom att kolla igenom dom, sen var det bara för mig att följa programmet. Jag tycker verkligen om att känna att jag kan ställa frågor till min coach om det är något som jag inte förstår. Jag har alltid fått snabb återkoppling vid funderingar.

Under min tid med Lofsangruppen så har jag blivit bättre på att lyssna på min kropp och dess signaler. På något sätt utvecklades jag också mentalt under min tid med Lofsangruppen, det skedde utan att jag förstod det. Jag har förstått att jag tränar för min egen skull och har slutat att jämföra mig med andra när jag springer.

Jag är verkligen jättenöjd med min coach och med hela konceptet Lofsangruppen. Jag är så glad att jag tog chansen och tillsammans med Louise nåt mina mål. Jag är tacksam för att kunna springa utan smärta!