Nathalie Eklund

Hos mig trivs du som inte är rädd för att svettas, flåsa eller känna den där brännande känslan av mjölksyra. Också du som har som mål att förbättra din löpteknik för att bli kvitt en skada eller svag länk, du som vill bli uthålligare, starkare och snabbare för att utföra klassikern, ett marathon, ett triathlon eller kanske testa swimrun eller du som vill komma igång med träningen där vi tillsammans sätter upp ett mål utefter dina förutsättningar kommer att utvecklas med mig.

Jag tror på hälsa ur ett holistiskt perspektiv med en kombination av träning, kost, återhämtning och psykisk hälsa. Det handlar inte alltid om att pressa sig till max, utan jag vill att du ska lära dig att träna smart och att ha ett syfte med varje pass. Mitt mål som coach är att skapa roliga, utmanande och varierande träningsupplägg samt att inspirera och motivera för att du ska nå just ditt mål.

Jag går just nu mitt andra år på Naprapathögskolan, är lic. personlig tränare och kostrådgivare samt en har bakgrund som yrkesdansare från Kungliga Svenska Balettskolan. Utöver det så har jag en bred erfarenhet av olika träningsformer såsom crossfit, gymnastik, dans, styrkelyft, yoga samt olika sorters konditionsidrotter. Min specialkompetens är inom löpning och andra konditionsidrotter.

Min egen träning består av allt som tränar hjärtat och som bränner till lite extra i muskler och lungor. Jag tränar gärna hårt och intensivt eller långa myspass med vänner. Jag varierar löpning, cykel, simning och styrketräning i både vacker natur och i svettiga gym.

“När du tvivlar och vill sluta, kom ihåg varför du började”