Maria Lundberg

Jag brinner för att se hur fysisk aktivitet utvecklar människor, både fysiskt och mentalt. Jag älskar känslan av att känna mig stark och känna vad det gör för min självkänsla. Det vill jag förmedla till andra. Jag tror på att vi med hjälp av fysisk aktivitet mår så mycket bättre, att det påverkar vår sömn, vår mentala hälsa och vårt fokus i livet.

 

Jag är utbildad lic. personlig tränare, dipl. löpcoach och hälsokonsult. Jag har jobbat med träning i snart 15 år och har diverse vidareutbildningar inom bland annat rörlighet, 3D movement trainer, träning/under graviditet, kost för prestation och coaching. Min spetskompetens inom träning är funktionell styrketräning, rörlighet och löpning. Själv älskar jag känslan av att kunna springa långt, gärna på fjället, att känna mig stark i gymmet och jag antar gärna en utmaning i form av en tävling då och då.

Som din coach fokuserar jag på fysisk aktivitet, mental hälsa/stress, kost och sömn/återhämtning. Jag ser till helheten och att allt hänger ihop. Vi behöver ha balans mellan våra grundpelare för att må bra. Med ett coachande handlag vill jag hjälpa dig från ditt nuläge till ditt önskade läge dvs nå ditt mål.