Louise Fredén

Mitt motto är: mesta möjliga effekt för minsta möjliga ansträngning.

Jag arbetar sedan 2002 som leg sjukgymnast/fysioterapeut med inriktning mot rehabilitering av belastningsrelaterade skador både till följd av ett inaktivt liv men också idrottsrelaterade skador. Att hjälpa kvinnor med graviditetsrelaterade respektive postgraviditetsrelaterade besvär är något som ingår i mitt yrke. Min PT-karriär är nästa lika lång och kombinationen av skaderehabilitering och strukturerat och väl genomtänkt träningsupplägg utifrån specifika mål är oerhört användbart i mitt arbete även som coach hos Lofsangruppen. Som coach här inriktar jag mig främst mot "Styrka och prestation" med inriktning mot "Rehab och prehab". 

Att vi alla drar på oss någon skada då och då är naturligt men det allra viktigaste är att snabbt få hjälp för att komma vidare. Hos mig får du hjälp med rörelseanalys och förståelse till vad som kan ha orsakat just dina besvär, samt ett strukturerat träningsupplägg för smärtfri aktivitet och uppbyggnad, för att på det sättet komma vidare i dina prestationsmål. 

För resultat krävs tålamod men mitt motto "mesta möjliga effekt för minsta möjliga effort" kommer spegla din träningsresa med mig. Förvånansvärt ofta är det de små förändringarna som ger de mer långsiktiga resultaten. 

Jag ser även kosten som en viktig del  i utvecklingen mot en stark och hållbar kropp, vilket jag också har utbildning i på universitetsnivå, och jobbar ofta med det sunda förnuftet som guide.

Själv älskar jag att träna utomhus! Skogsluften under löppasset är den bästa boosten för inspiration och återhämtning. Tung styrka kör jag gärna på gymmet och boxpass ger mig grym energi. Jag älskar att utmana mig själv i nya träningsformer eller galna hinderbanelopp. Min senaste utmaning är att utvecklas inom yogans värd. 

Låt mig visa dig din väg till ett effektivt träningsupplägg, för ett snabbt och hållbart resultat!