Linda Cronberg

Som coach ger jag dig de verktyg som just DU behöver för att nå just DINA mål. Jag tror på sans och balans för långsiktighet och förändringar som är hållbara över tid. Ingenting är eller behöver någonsin vara perfekt - good enough räcker gott! 
 
Jag är utbildad legitimerad dietist och idrottsnutritionsrådgivare med bakgrund inom idrottsvetenskapen. Det var när jag utbildade mig till träningsinstruktör via Safe Education för att komma vidare med min egen träning som jag började drömma om att få möjlighet att hjälpa andra nå sina mål, den drömmen är idag sann. Jag har coachat hundratals klienter under de senaste åren och jag känner en otrolig glädje och tacksamhet över att kunna hjälpa andra att utmana och pusha sig själva. Att få se dem växa och utvecklas, både fysiskt och psykiskt. Jag vill påstå att jag har världens bästa jobb!
 
För att träningen ska bli kontinuerlig är det viktigt att den känns lustfylld och utmanande. Gruppträning, löpning, bollsport eller styrketräning spelar ingen roll. ATT du tränar är långt mycket viktigare än VAD du ägnar dig åt. För min egen del är det styrketräningen som ligger närmast hjärtat, i kombination till det har jag på senare år även börjat utöva Yoga. Styrka och rörlighet är det bästa utav två världar om du frågar mig. 
 
"Success is the sum of small efforts, repeated day in and day out"