Lena Ovegård

Som coach hjälper jag dig att hitta en balans i vardagen där träning får ta plats.

Som coach drivs jag av att hjälpa människor hitta en bra balans i sin vardag där träning och rörelse är en naturlig del. För mig ska träning vara någonting som hjälper dig och ger energi till resten av livet. Jag tror på att när man vågar utmana sig själv på ett område hjälper det en att växa som person på flera plan. Mitt jobb är att, oavsett vad ditt utgångsläge är, se till att du ligger precis utanför comfort-zonen i din träning, precis där du växer som mest.

Jag är utbildad personlig tränare och hälsocoach på Lillsveds idrottsfolkhögskola och Strength coach level 1 via Exceed Performance. Jag har stor erfarenhet av träning för gravida och nyblivna mammor. Mina styrkor som tränare är att jag har ett öga för detaljer och kan i och med det hjälpa dig inom prestationsinriktad styrketräning att komma vidare till nästa nivå. Jag är även duktig på att hjälpa människor hitta balans i sin vardag och till en hållbar livsstil. Vi möts där du är i nuläget och tillsammans skapar vi bra förutsättningar för att nå dina mål.

Jag har själv alltid tränat, dels handboll som barn och tonåring och senare framförallt dans. På senare år har jag börjat löpträna, men framförallt har styrketräning med skivstång kommit att ligga mig varmt om hjärtat, jag älskar att känna mig stark. För mig är träningen någonting jag hämtar kraft och energi från. När det är tungt är träning och rörelse det som håller mig på banan och när livet går bra är träningen det som får mig att känna mig oövervinnerlig. 

" Träning ska vara någonting som hjälper dig och ger energi till resten av livet!"