Karin Pinel

Rörelseglädje är grejen tycker jag!

Jag har arbetat som sjukgymnast med äldre i fokus sedan 2005. Efter 5 år som sjukgymnast i Paris jobbar jag nu i Stockholm med träning för att höja livskvalitén för våra äldre. Hos Lofsangruppen jobbar jag med klienter i alla åldrar som vill bygga en fysiskt stark kropp, få bättre självkänsla, ökat självförtroende eller piggare knopp. Jag jobbar med klienter inriktade mot Styrka och prestation (både löpning och styrka) hos Lofsangruppen. Med min rehab-kompetens så kan jag också coacha dig i prestationsinriktad träning trots diverse skavanker.

Jag tror på att träning ska vara rolig för att alla ska känna sig inkluderade. Mångsidig träning med fokus på styrka ger en hållbar kropp som funkar lika bra i vardagen, som i gymmet och resten av livet. Jag tror på ett hållbarhetsperspektiv med smart träning som funkar i det långa loppet.

Som yngre tränade jag gymnastik och dans men numer trivs jag bäst i gymmet och “tragglar” mig säsongvis genom löpträning när det inte regnar. Jag tycker om svettig cirkelträning där jag känner att hela kroppen har fått jobba!

Jag sprider rörelseglädje runt mig som konfetti och nu ska även du få lite glitter av mig!