Jessica Holmén

Jag ser kroppen som en helhet och tror på att den också behöver tränas så. Kroppen är fantastisk och har oerhörda möjligheter att utvecklas så länge vi tar hand om den. En balans mellan träning, kost och återhämtning är en förutsättning för att nå hållbara resultat. 
 
Tillsammans med mig lockar vi fram din fulla utvecklingspotential som kommer hjälpa dig att bli din egen bästa version och nå dina mål.  Som coach möter jag dig där du befinner dig just nu, jag kommer stötta men också utmana dig i din träning. 
 
Jag är utbildad vid GIH i Idrott & Hälsa, är leg. Kostrådgivare via SAFE och har flera vidareutbildningar såsom cert. Aspera Movement Integrator, Crossfit Level 1 instruktör och cert. Mammamagetränare. Jag har över 20 års erfarenhet av att jobba med träning både på grupp- och individnivå.
 
Jag älskar känslan av att känna mig STARK inifrån och ut. Jag har en förkärlek för CrossFit och varierad träning som utmanar, gärna i alla rörelseplan. Lika kul som det är att lyfta tungt är det att springa långt!
 

Tillsammans skapar vi din egen bästa version!