Anette Svensson

Balans i kroppen och balans i livet, det är min strävan i mitt eget liv och det jag vill hjälpa dig med. Jag vill hjälpa dig att bli ditt bästa jag genom att coacha och guida dig till en kropp du trivs med. Tillsammans vill jag skapa nya matvanor som gör ditt liv enkelt och effektivt. Vi skapar träningsvanor och hittar vardagsmotionen som passar in i ditt liv – och som du kan leva med resten av livet.

För mig är det viktigt att ha mål. Tillsammans tar vi fram realistiska mål och när du har nått ett och är sugen på mer så formulerar vi ett nytt. Jag är övertygad om att det skapar drivkraft och motivation och kommer göra att du alltid utvecklas, i smått som stort.

Jag brinner extra mycket för att hjälpa klienter med övervikt, det ligger mig väldigt varmt om hjärtat. För att lyckas och sedan behålla den nya vikten krävs kunskap och färdighet och den kommer du få under vår tid tillsammans. 

Styrketräning är min stora kärlek. Med den blir vi starka, får bättre hållning och bättre självförtroende. Det är det bästa sättet att forma kroppen – dessutom ökar förbränningen, du undviker skador och får bättre resultat i löpning och andra träningsformer.
Det fina är att det inte ens behövs ett gym. Du kommer långt med att använda den egna kroppen och enkla redskap. Jag hjälper dig att hitta övningar som passar just dig och tillsammans skapar vi styrka och förändring.

Jag är utbildad PT, kostrådgivare och hälsoinformatör från The Academy. Jag har även jobbat många år som redaktör på en av våra stora TV-kanaler.

Jag har en egen vikt- och träningshistoria och vet vilka utmaningar du står inför. Jag vet också hur glad och stolt du kommer vara när du når delmål efter delmål och till slut ditt mål!